Pàgines

Aquest bloc va dirigit a totes les famílies que vulguin saber del COR DE MARIA-SABASTIDA.
A les xarxes socials ens pots seguir també amb el hastag #escolacordemariasabastida i #cmsabastida

05 de desembre 2014

L'ESCOLA US DESITJA MOLT BON NADAL

Al Cor de Maria-Sabastida el Nadal està arribant i al cel de  recepció  les estrelles van penjant per donar la benvinguda a aquest temps tan especial que amb joia i alegria tots junts volem celebrar.
*Aquí hi podràs veure fotos del Nadal al #CMSABASTIDA
*Petit resum de l'any 2014, en fotos, a l'escola
*VIDEO DE LES NADALES AL COR DE MARIA-SABASTIDA

04 de desembre 2014

APRENEM AMB EINES 2.0

Al bloc de 3r i 4t ESO: http://eso34sabastida.blogspot.com.es/, podreu veure una mostra de treballs fets amb eines 2.0:  aplicacions informàtiques gratuïtes, que permeten el treball col·laboratiu, que es poden compartir, que permeten el treball en tablets, smart phones i ordinadors i que no necessiten descarregar-se als ordinadors, ja que treballen on line. Eines que miren al futur i que a la nostra escola són el present.


02 de desembre 2014

Entrevista amb la Universitat Oberta de Catalunya


Ens satisfà poder explicar que la nostra subdirectora, que compagina la seva tasca docent i directiva amb els estudis de Psicopedagogia a la Universitat Oberta de Catalunya, fou requerida pel diari digital d’aquesta universitat per a difondre l’encert i, sobretot la possibilitat real i no sols teòrica, d’usar a l’escola una metodologia que respongui a les necessitats de la societat actual. 

La Judit , a través de les preguntes de l’entrevistador, va explicant com a la nostra escola hem viscut i vivim un procés d’innovació que ens aporta pràctiques i solucions que permeten als nostres alumnes aprendre significativament i ser veritables protagonistes del seu procés d’aprenentatge, condicions bàsiques per a què puguin afrontar estudis i situacions de la vida adulta amb majors garanties d’èxit.

GRAN RECAPTE 1R ESO

Els alumnes de 1r d’ESO hem iniciat el projecte “Jo participo, i tu?” fent de voluntaris en la recollida d’aliments el “Gran Recapte”. L’acció solidaria l’hem dut a terme al Caprabo de c/Costa Cuxart durant tot el matí del divendres 27 de novembre.  
Els alumnes i les tutores de 1r, ens hem organitzat en torns per atendre als clients del supermercat, que voluntàriament han fet donacions dels aliments bàsics (pasta, arròs, llegums, conserves...)

La recollida d’aliments ha estat tot un èxit! En un matí hem omplert un contenidor, i els clients ens han agraït amb reiteració la nostra col·laboració. 


Els aliments recollits durant el “Gran recapte” fet en més de 2000 supermercats de tota Catalunya, aniran destinats al Banc dels Aliments, la fundació que gestiona la distribució d’aquests  entre les entitats de tot el territori.  

Feu click per veure les fotos.