Pàgines

Aquest bloc va dirigit a totes les famílies que vulguin saber del COR DE MARIA-SABASTIDA.
A les xarxes socials ens pots seguir també amb el hastag #escolacordemariasabastida i #cmsabastida

26 de juny 2014

SANT JORDI 2014

Ja tenim aquí el llibret on us podem mostrar els treballs que van ser escollits com a guanyadors en els XVIIns JOCS FLORALS del Cor de Maria –Sabastida.


Felicitats als guanyadors i també a tots els participants que fan posible aquest certamen.

També volem agrair a tots els mestres i jurat la seva col·laboració per tal de dur a terme aquesta activitat!

Cliqueu aquest enllaç per veure els treballs: http://es.calameo.com/books/00141265856cbdb6af354 


20 de juny 2014

INFORMACIONS GENERALS



A l'apartat de DOCUMENTS trobareu informació sobre les competències de 6è fetes durant el curs 2013-14, a l'apartat BUTLLETÍ trobareu els diferents butlletins (L'Escola Informa) que anirem penjant i a l'apartat LLIBRES 2014-15 trobareu les informacions referents als llibres pel curs vinent.


11 de juny 2014

FESTA DEL TOTS PER TOTS. LA FESTA DE L'ESCOLA.


EL SERVEI DE BAR ANIRÀ A CÀRREC DELS ALUMNES DE 3R ESO I ELS DINERS RECOLLITS SERVIRAN PER LA FESTA DE COMIAT DE L'ANY VINENT.

HI HAURÀ MÚSICA I INFLABLES PER A TOTHOM!!!

NO HI FALTEU!!!


El cartell i el video estan fets per alumnes de 3r ESO


03 de juny 2014

Quina colla de grans persones!!!

"S’ha acabat el curs i us volem donar les gràcies per la vostra participació i assistència perquè per nosaltres ha estat un exemple de responsabilitat i compromís.
La vostra actitud davant les dificultats que us heu trobat al llarg del curs, no enfadar-vos perquè no surten les coses, també es motiu per admirar-vos.
Us volem agrair el fet de mostrar-nos confiança en tan poc temps i haver compartit part de la vostra vida amb nosaltres.
També volem compartir amb vosaltres com ens heu ajudat, hem descobert coses de nosaltres mateixos, com per exemple, la paciència que podem arribar a tenir, com hem pogut arribar a conèixer als nostres propis companys i que mai és tard per aprendre.

Donat que ha estat una experiència profitosa  i creiem que per vosaltres també, esperem que el proper curs repetiu i que durant les vacances seguiu practicant."

Aquestes són les paraules que els alumnes de 4ESO de l'optativa TIC han volgut compartir amb els avis i àvies el passat 2 de juny quan vam fer el comiat del curs.
Els seguidors d'aquest bloc, ja sabeu que des de l'escola es va impulsar una iniciativa de fer un treball de voluntariat pels avis i àvies de l'escola i ensenyar-los petites coses que poden fer amb el seu ordinador a casa. 
Feu click per veure fotos!!!