Pàgines

Aquest bloc va dirigit a totes les famílies que vulguin saber del COR DE MARIA-SABASTIDA.
A les xarxes socials ens pots seguir també amb el hastag #escolacordemariasabastida i #cmsabastida

19 de desembre 2013

13 de desembre 2013

"DIARI JOVE" de 2n ESO.

Els nois i noies de 2n ESO han convertit la seva aula en la redacció d'un diari digital i, després d'especialitzar-se com a redactors d'una de les seccions del diari s'han posat "mans al diari" per publicar les seves notícies.
Us facilitem l'enllaç perquè llegiu i veieu com els nostres alumnes ens informen i descobreixen allò que passa al nostre voltant: 

DIARI JOVE

12 de desembre 2013

INFORMÀTICA PELS AVIS I ÀVIES DE L'ESCOLA 2013-2014

Els nostres avis/es tornen a l'aula de TAC

El curs passat, els alumnes de 4t ESO, a partir de la matèria optativa d’Informàtica es va plantejar que  podríem  oferir  als avis i àvies dels nostres alumnes la possibilitat de rebre classes d’informàtica bàsica, i alhora donar l’opció als nostres alumnes de 4t d’ESO de fer de” professors/es” .
Enguany engeguem aquest projecte amb la mateixa il·lusió
Els alumnes de 4t van preparar una jornada de benvinguda pel dilluns 2 i dimarts 3 tot fent una dinàmica per presentar-nos.
(SI ENCARA US VOLEU APUNTAR INFORMEU-VOS A LA RECEPCIÓ DE L'ESCOLA)


11 de desembre 2013

EDUCAR EN COMPETÈNCIES (Article de La Vanguardia- 8/12/13)

Us enllacem a un article de La Vanguardia en què es parla sobre l'educació competencial, que portem a terme a la nostra escola, que ens ha semblat prou interessant i que conté l'opinió de la nostra inspectora Sra. Neus Ollé.
Article de La Vanguardia. 8/12/13
Si voleu llegir l'article sencer feu click aquí.


CAMPANYA DE NADAL 2013: RECOLLIDA D’ALIMENTS



Recordeu que al llarg d’aquesta setmana i fins dimecres dia 18 de desembre, podeu portar a l’escola aliments del tipus: melmelades, sucre, galetes, llet, llaunes de conserves, cereals, arròs, llegums, cafè soluble... que els alumnes de l’ESO portaran, el dia 19 de desembre a la parròquia de Sant Marcel perquè els puguin distribuir entre les famílies més necessitades.
  • Els punts de recollida estan situats: Carrer Cartellà 123 (pati), carrer Sabastida 12 (recepció), carrer Escultor Llimona 32 (vestíbul), carrer Sabastida 14 (passadís aules de P3). 

FEM D’AQUEST NADAL, UN NADAL MÉS SOLIDARI!
Agraïm les vostres aportacions.

Departament de Pastoral