Pàgines

Aquest bloc va dirigit a totes les famílies que vulguin saber del COR DE MARIA-SABASTIDA.
A les xarxes socials ens pots seguir també amb el hastag #escolacordemariasabastida i #cmsabastida

29 de novembre 2013

PROGRAMACIÓ GENERAL CURS 2013-14



Us presentem la Programació General del curs 2013-14 de la nostra escola.
Aquest document va ser aprovat pel Consell Escolar el dilluns 25 de novembre de 2013.

PROGRAMACIÓ GENERAL

19 de novembre 2013

CONCURS DE CHRISTMAS ORGANITZAT PER L'AMPA






En aquest enllaç hi trobareu informació sobre el concurs de "Christmas" que organitza l'AMPA de l'escola.
Informació sobre el concurs.

Animeu-vos a participar!!!!

15 de novembre 2013

ADVENT- NADAL 2013


El viatge  amb Jesús de Natzarè

Jesús de Natzarè convida a fer un Viatge amb Ell: el Seguiment. Crida a iniciar el procés d’arribar a convertir-nos en deixebles: homes i dones que caminen amb Jesús vers el Regne del Déu-Amor. Aquest procés s’inicia amb l’opció realista, responsable i lliure de ser deixebles seus.

La consciència del fet que no som, sinó que ens anem fent. Que la meta no és tan decisiva com el camí. Que la difícil llibertat s’aprèn a cops d’opció. I que opció vol dir decisió de partir del lloc tranquil, dominat, vers un horitzó inèdit, inabastable.


Buda, Mahoma, Israel, Moisès, Elies, els Apòstols, Pau… són viatgers. Van passant. I en aquest caminar per la historia es converteixen per a nosaltres en Mestres, Profetes, Testimonis …


Des de l’experiència de Jesús tota la història cobra un nou sentit. Jesús es converteix en paràbola del desig humà que cerca ser feliç. L’evangeli és una resposta eficaç, radical, plena, a l’acompliment d’aquest  desig.


Malgrat totes les nostres mancances, si arribem fins on Jesús ens espera, Ell ens accepta tal com som, ens acull i ens permet desplegar la nostra riquesa interior.



14 de novembre 2013

RESULTAT DE LES ELECCIONS A REPRESENTANTS DE MARES I PARES D'ALUMNES

El procés electoral iniciat aquest curs per tal d’escollir mares i pares delegats de curs va culminar amb les votacions realitzades els dies 7 i 8 de novembre. En el document adjunt us informem dels resultats.
Cal dir que des de l’escola estem molt satisfets de la participació i de la bona acollida que ha tingut la realització d’eleccions per a formar un Consell de delegats de mares i pares. La iniciativa sorgia del desig de fer el procés més participatiu i no pas més feixuc, per això, el fet que a les votacions hi hagi acudit un nombre espectacularment més alt que a qualsevol altra votació escolar corrobora que les famílies del Cor de Maria-Sabastida volen viure de prop l’escola.
Volem agrair a totes les famílies que ha vingut a votar o que han delegat el vot en els seus fills/es, la seva col·laboració i encoratjar les que no han pogut o no han vist l’oportunitat de fer-ho perquè, en propers cursos, s’hi animin.
Així mateix volem dedicar un reconeixement especial a tots els candidats i candidates: als qui s’hi ha presentat per primera vegada, per la confiança; als qui ja porten temps col·laborant. perquè han decidit seguir oferint el seu temps i dedicació i, sobretot, als qui, en el darrer moment s’hi han presentat perquè, tot i haver estat ja delegats, han considerat que pagava la pena que el seu curs tingués un/a representant.
I per últim informar-vos que les famílies de P-3 que aquest any “estrenen escola” també tenen els seus pares/mares delegats de classe, escollits el dia de la reunió de curs que, per a ells, era la primera trobada conjunta del curs.
Us els presentem, tot i agraint-los molt la seva col·laboració:
Delegats/des de la classe de P-3 A:
Sra. Olga Castrillo López (mare de l’Alejandro Trapero)
Sra. Olga García Calduch i Sr. Daniel Mansilla Cànovas (pares de l’Abril Mansilla)
Delegats/des de la classe de P-3 B:
Sra. Eva Martí Ruiz (mare del Guillem Gimeno)
Sra. Olga García Calduch i Sr. Daniel Mansilla Cànovas (pares del Toni Mansilla)

A tots, moltes gràcies!!!


Nota als candidats/es (ara delegats/des):
Us esperem a l’escola el proper dilluns 18 de novembre (properament concretarem hora i ordre del dia) per fer la primera reunió del Consell. Recordeu que hi sou tots convidats, ja que per tal de facilitar l’assistència i la realització de tasques, és convenient que hi hagi dos delegats de cada classe.



01 de novembre 2013

CANDIDATURES PER A LES ELECCIONS DELS REPRESENTANTS DE MARES I PARES 2013

En el document adjunt hi trobareu el llistat de les candidatures per a l'elecció dels representants de mares i pares de l'escola per aquest curs 2013-2014

CANDIDATURES