Pàgines

Aquest bloc va dirigit a totes les famílies que vulguin saber del COR DE MARIA-SABASTIDA.
A les xarxes socials ens pots seguir també amb el hastag #escolacordemariasabastida i #cmsabastida

30 d’octubre 2013

LA CASTANYADA 2013

Comença la tardor i amb la tardor celebrem la castanyada. Feu click a l'enllaç si voleu saber la programació de la Castanyada del Cor de Maria - Sabastida del curs 2013-2014.
Feu click aquí

23 d’octubre 2013

REUNIONS GENERALS DE LES FAMÍLIES D'INFANTIL 2013-2014

Us posem els enllaços a les presentacions de les reunions generals de les  famílies dels més petits de l'escola d'enguany: 




22 d’octubre 2013

REUNIONS DE FAMÍLIES DE PRIMÀRIA 2013-2014

En els enllaços podreu veure els "Powerpoint" de les reunions generals de famílies que han fet els diferents cursos de primària.







Esperem que siguin de la vostra utilitat.

17 d’octubre 2013

REUNIONS GENERALS DE FAMÍLIES D'ESO 2013-2014






En aquests enllaços podreu veure els continguts de les reunions generals de les famílies d'ESO del curs 2013-14:

1r ESO

2n ESO


3r ESO


4t ESO

15 d’octubre 2013

LEMA DEL CURS 2013-14. "EL SILENCI ET PARLA, EL SENTS?"

L’aprenentatge més gran que han de fer les persones i els nens, també, és clar, és el de l’auto coneixement. Saber qui ets, què et passa, què sents, què pots fer i què vols, facilita els altres aprenentatges que cal treballar i fer a l’escola.

Molts autors  actuals parlen de la competència espiritual com una necessitat vital de les persones,tinguin creences religioses o no.

El desenvolupament espiritual és molt important en l’educació dels nens/es i fonamental en  altres àrees de l’aprenentatge. Sense curiositat, sense inquietud per preguntar-nos, sense l’exercici de la imaginació, de percepció i intuïció, es perd la motivació per aprendre i el seu desenvolupament és irregular. Privats de la auto comprens i potencialment de l’habilitat de comprendre als altres, tenen dificultats per conviure amb els companys en detriment del seu desenvolupament social.

Per tal que els nens i nenes puguin fer aquest treball personal d’auto coneixement , paral·lelament als continguts curriculars que donem, cal treballar  la concentració amb moments diaris de silenci i exercicis de control de la respiració.

Volem que a través d’entendre el  silenci els alumnes puguin arribar a saber aturar-se, pensar, reflexionar, contemplar, escoltar… perquè saber practicar el silenci potencia l’atenció i l’atenció és clau per l’aprenentatge.

Oferirem eines per poder retrobar-nos amb el SILENCI, amb l’espai que ens permetrà trobar-nos cadascú amb ell mateix, gaudint d’activitats diverses que treballen la relaxació i la concentració de manera senzilla, agradable i lúdica.


Departament de Pastoral.

10 d’octubre 2013

INFORMACIÓ SOBRE LES QUOTES PEL CURS 2013-2014

L'escola Cor de  Maria-Sabastida els ofereix una sèrie de serveis que tenen com a finalitat millorar la qualitat educativa de l'escola i donar resposta a les necessitats de les famílies actuals.
En aquest apartat els informem del cost dels serveis que ofereix l'escola i la periodicitat dels rebuts corresponents. Desitgem que aquestes informacions us siguin d'utilitat.
Feu click aquí.

CALENDARI ELECTORAL DEL CONSELL DE DELEGATS DE MARES I PARES. 2013

En aquest enllaç trobareu el calendari amb tots els detalls del procés per escollir el Consell de Delegats de mares i pares d'alumnes pel curs 2013-2014.
Cliqueu aquí.

DESCRIPCIÓ I FUNCIONAMENT DELS DELEGATS DE MARES I PARES DE L'ESCOLA.

En aquest enllaç podreu trobar informacions útils referents als objectius i al funcionament dels delegats de pares i mares.
 Feu click aquí.

04 d’octubre 2013

Calendari curs 2013/2014


Posem en coneixement de la comunitat educativa el calendari i l’horari per al curs 2013-2014. 

Per a veure'l, feu clic a l'enllaç calendari curs 13/14

01 d’octubre 2013

Menú del mes d'octubre

Ja us podeu descarregar aquí el menú del mes d'octubre!
Cliqueu en el següent enllaç MENÚ OCTUBRE
Disculpeu les molèsties!