Pàgines

Aquest bloc va dirigit a totes les famílies que vulguin saber del COR DE MARIA-SABASTIDA.
A les xarxes socials ens pots seguir també amb el hastag #escolacordemariasabastida i #cmsabastida

26 de juny 2013

LLIBRES CURS 2013-14

clic  LLIBRES EI i PRIMÀRIA 

clic  LLIBRES SECUNDÀRIA

INSTRUCCIONS - INFORMACIONS
- Si us plau, retornin a la recepció de l’escola o al tutor/a (28 de juny) el full de comanda adjunt, tant si sol·liciten llibres a l’escola com si no, degudament signat i complimentat.
- No s’oblidin de posar el nom del seu fill /a l’apartat ALUMNE/A
- Marquin els llibres / material que sol·liciten i la forma de pagament
- Les caselles que ja estan marcades corresponen a conceptes de pagament obligatori.
- Els facilitem 3 còpies: una és per a vostès, les altres dues les han de retornar al tutor/a (o a la recepció de l’escola) abans del 28 de juny.
- En cas que no vulguin adquirir tots els llibres/material, els agrairem que facin la suma parcial, tenint en compte si són, o no, socis de l’AMPA i la incloguin en el requadre corresponent (a sota de la suma TOTAL).
- Recordin que, si encara no són socis de l’AMPA, poden realitzar una transferència bancària de 38€ (quota anual de soci) al compte bancari de l’AMPA durant la primera quinzena de juliol o, excepcionalment, fer efectiva la quota a l’administració de l’escola de l’1 al 12 de juliol i del 2 al 6 de setembre, coincidint amb el pagament dels llibres/material.
- Si no ens retornen el full abans del 28 de juny, entendrem que no sol·liciten cap llibre/material a través de l’escola i que estan assabentats i d’acord amb el pagament/cobrament dels conceptes obligatoris.

Si tenen qualsevol consulta, poden adreçar-se a l’administració de l’escola.
Gràcies per la seva col·laboració!
L’equip directiu i l’administradora
LLIBRES DE TEXT CURS 2013-14
HORARI D’ATENCIÓ A LES FAMÍLIES-ESTIU 2013
RECEPCIÓ ADMINISTRADORA
25-28 juny de 8,00h a 14,00h 25 de juny al 12 de juliol de 9,00 a 11,00h
1-12 juliol de 9,00h a 13,00h 2- 10 de setembre de 9,00h a 11,00h
2-10/setembre de 8,00h a 14,00h

25 de juny 2013

LA INSPECCIÓ ENS VISITA


Cada curs, la nostra escola –com tots els centres educatius- rep la visita del corresponent inspector/a de centre que, com li pertoca, segueix de prop les activitats escolars tot i inspeccionant la nostra gestió, organització i compliment de la normativa. Enguany i donat que estem immersos en la implementació del treball per projectes i del currículum integrat, vam creure oportú sol·licitar a la inspectora de nostre centre i presidenta de l’Associació d’Inspectors d’Educació de Catalunya (AIEC), Sra. Neus Ollé i Comas que oferís a les famílies de cicle superior i 1r i 2n d’ESO una conferència sobre El treball per competències, l’aprenentatge i l’avaluació (maig 2013). Cal dir que la Sra. Ollé acceptà de seguida la nostra proposta malgrat això excedís les seves obligacions amb l’escola.
La Sra. Ollé, coneixedora de la tasca que duem a terme i experta tant en els objectius que cal prioritzar per millorar l’educació, com de les diverses proves que mesuren les competències i habilitats que han d’aconseguir tots els alumnes per inserir-se en el distints graus del món laboral, ens informà sobre aquestes proves tot i posant èmfasi en el fet que totes són de tipus competencial. Així mateix ens il·lustrà sobre què vol dir ser competent i com es poden adquirir les competències a través dels actuals currículums. Finalment va elogiar i recolzar la nostra nova proposta pedagògica ja que esdevé una eina útil i profitosa per aconseguir que els alumnes siguin protagonistes del seu aprenentatge i obtinguin millors resultats en l’assoliment de les competències bàsiques del currículum.
Des d’aquesta pàgina web, volem expressar la nostra gratitud a la Sra. Ollé pel temps i la col·laboració prestades.

Si voleu consultar el document que la inspectora va lliurar a les famílies, on hi ha els aspectes més destacats de la seva intervenció, cliqueu aquí


20 de juny 2013

Ajuts Menjador curs 2013-14

Benvolgudes Famílies,
Els adjuntem la informació que ens ha fet arribar el Consorci d’Educació de Barcelona en relació als Ajuts de Menjador per al proper curs.
Com veuran la publicació de la convocatòria està prevista per a la primera quinzena d’agost (període de vacances) per la qual cosa els comuniquem que l’escola lliurarà la informació/sol·licitud d’aquests ajuts el dia 12 de setembre (primer dia de classe) i que caldrà que ens retornin la sol·licitud degudament complimentada abans del dia 20 de setembre.
Tanmateix, creiem que a finals d’agost o principis de setembre, a través de la pàgina web del Consorci (http://www.edubcn.cat)es podrà consultar la convocatòria i descarregar-ne la sol·licitud, per la qual cosa, si ho desitgen poden venir a buscar-la a l’escola o fer-nos-la arribar complimentada a partir del dia 2 de setembre a la recepció de 8h a 14h
Att. Equip Directiu

CLIQUEU AQUÍ PER MÉS INFORMACIÓ 

14 de juny 2013

3r i 4t de SABASTIDA: INFORMÀTICA PELS AVIS. FI DE CURS I ENTREGA DE DIP...

El dimecres 12 de juny van finalitzar les classes d'informàtica que els alumnes de 4t ESO han impartit durant dos trimestres als avis i àvies de l'escola.
Vam reunir a tots  a la sala polivalent i cada alumne de 4t ESO va entregar un diploma al seus alumnes (avis).
Seguidament vam fer un esmorzar i vam parlar sobre l'experiència, que tots consideren molt positiva, tant que ja s'han apuntat  per si l'any vinent també ho fem.

Això ens alegra, ja que tant alumnes, com avis, com professors hem après d'aquest intercanvi i hem fet un pas més per obrir l'escola, i que no nomès els alumnes, sino també els familiars dels nostres alumnes,  la sentin com a seva.
Ha estat molt bonic veure com els nets miraven com treballaven aquests alumnes grans i, fins i tot, una alumna va fer classes al seu avi. 
Esperem poder tornar-ho  a repetir el curs vinent.
Gràcies a tots!!!

13 de juny 2013

V Gimcana Familiar-2013

Us deixem els resultats de la gimcana en aquest enllaç, CLIQUEU AQUÍ

I també la galeria d'imatges, V Gimcana Familiar-2013, un álbum en Flickr.


......
......
......
......

06 de juny 2013

LA WEB HA CANVIAT DE LOOK!

Ja tenim aquí la modificació de la nostra web


Ara ens serà més fàcil trobar els blocs del cicle, el bloc de l'AMPA, el bloc de recursos tac i el menú de menjador.
Esperem que us agradi i ja sabeu que ens agrada que feu comentaris, suggeriments i compartiu les vostres idees de millora....




05 de juny 2013

LLIBRE DE SANT JORDI

Com cada any des de l'escola ens agrada mostrar a totes les nostres famílies els treballs que van ser escollits com a guanyadors en el certamen dels XVI JOCS FLORALS del Cor de Maria-Sabastida.
També volem agrair a tots els participants, mestres i jurat la seva col·laboració per tal de dur a terme aquesta activitat!


Moltes gràcies i fins als propers Jocs Florals

Cliqueu aquí i podreu veure el recull de tots els treballs.