Pàgines

Aquest bloc va dirigit a totes les famílies que vulguin saber del COR DE MARIA-SABASTIDA.
A les xarxes socials ens pots seguir també amb el hastag #escolacordemariasabastida i #cmsabastida

27 d’abril 2013

Sant Jordi 2013

El dia 23 d’abril va començar la 26a Jornada dels jocs florals, el dia de la rosa i el llibre o més conegut per la diada de Sant Jordi. 
A les 8:00 els alumnes de Secundaria ja estaven ben desperts. Els de primer, segon i tercer curs a les seves aules fent el seu respectiu taller i els de quart oferint, com sempre, la paradeta de venda de roses. 
A les 9:00 els alumnes de Educació Infantil i Primària entraven per les portes mentre els alumnes de quart acabaven la paradeta de roses i començaven a preparar-se per la obra de Sant Jordi. 
A les 11:00 tots els alumnes van estar al seu respectiu pati i a les 11:40 els alumnes de 4rt ESO començaven a fer l´escenificació de la llegenda de Sant Jordi (aclarim que la idea de posar a la princesa de protagonista és molt innovadora i original). Després de finalitzar l'obra, el pati va estar ple de nens, nenes, professors i professores ballant amb alegria. Tots els alumnes van marxar a la 1:00, tant els de E.I i Primària com els de secundària. 
A la tarda vam fer entrega de Premis dels Jocs Florals, després tots vam estar mitja hora a les classes menys els de 3r d'ESO, que preparaven les paradetes de llibre. (Els de 2nESO vam fer un Harlem Shake ) ;) 
Per últim els familiars van acompanyar als seus fills/es o nets a comprar els llibres amb els “Dragonets”. Un dia d´aquells que se'n diuen espectaculars.

Text: Amira Martín i Victor Soriano (2n ESO)


CLIQUEU A L'ENLLAÇ PER VEURE UN RESUM DE LA DIADA. Sant Jordi 2013 - Google+

19 d’abril 2013

DIADA DE SANT JORDI 2013

Aquí teniu la circular de la diada de Sant Jordi d'enguany.

CLIC AQUÍ

Colònies Ed. Infantil


*El joc de nit va ser molt divertit!!! Havien de buscar “estels" i quina sorpresa quan els van trobar!!!

* Ha refrescat una mica, però segueix fent bon temps. Han passat bona nit i han tingut una visita sorpresa!!!
                               
* L’hora d’arribada serà aproximadament entre les 16.30 i 17 hores (C/ Cartellà 123).