Pàgines

Aquest bloc va dirigit a totes les famílies que vulguin saber del COR DE MARIA-SABASTIDA.
A les xarxes socials ens pots seguir també amb el hastag #escolacordemariasabastida i #cmsabastida

23 de novembre 2012

L'ADVENT ENS PORTA AL NADAL


El temps d’Advent és el camí que ens porta al Nadal. Tot camí s’ha de fer pas a pas, pausadament, no de manera esverada ni inconscient. És anant a poc a poc quan assaborim tot el que el camí ens ofereix.

Aquest volem que sigui el nostre Advent d’aquest any 2012: temps d’ aturar-se, pensar i descobrir la riquesa i la bellesa del nostre interior; un cop descoberta no ens quedarem per a nosaltres aquest tresor, sinó que el posarem al servei dels altres.

Els objectius que ens hem proposat per aconseguir al llarg d’aquest camí fins arribar al Nadal, són:

-          Fomentar el pensament positiu en el nostre alumnat.

-          Ser conscients que estimar de veritat vol dir estimar als altres com a un mateix. O tal com diu la dita popular “el que no vols per a tu, no ho vulguis a ningú”

-          Ser solidaris amb els companys i amb el nostre entorn pròxim i llunyà.

-          Aprendre a sortir de nosaltres i anar cap als altres: des dels company de taula, a la mateixa aula, a l’escola, amb els veïns , al món.


  Velas de Navidad

13 de novembre 2012

COMUNICAT VAGA GENERAL 14 DE NOVEMBRE

Com sabreu demà dimecres 14 de novembre hi ha convocada una vaga general per les organitzacions sindicals amb representacions en l’àmbit estatal.
A hores d'ara es desconeix el nombre real de professorat i personal d'administració i serveis que exercirà el seu dret individual a la vaga.
L’escola intentarà mantenir el servei tan normalitzat com sigui possible i garantirà, amb els reglamentaris serveis mínims i amb el professorat i personal d’administració i serveis que no hagi donat suport a la proposta de vaga, el dret de l’alumnat a romandre a l’escola.
Els serveis essencials* decretats són:
·         1 persona de l'equip directiu
·         1 docent per a cada sis unitats (classes) d’Educació Infantil i Primària*
Tenint en compte tot això, us comuniquem que no podem garantir el normal funcionament de les classes per la qual cosa us demanem que, si us és possible:
-  Valoreu la necessitat de portar els/les vostres fills/es a l’escola.
-  L’alumnat d’ESO entrarà a les 9:00h.
-  Probablement no puguem dur a terme la programació habitual.
-  No podrem realitzar el control d’assistència habitual.

 Us demanem disculpes per les molèsties que es puguin causar, tot i que la situació no deriva de cap circumstància del nostre centre ni és exclusiva de l’àmbit escolar.

L’Equip Directiu

09 de novembre 2012

1r, 2n, 3r i 4t de SABASTIDA: Accés a Alexia-Eleven

1r, 2n, 3r i 4t de SABASTIDA: Accés a Alexia-Eleven: Per poder accedir a la plataforma Alexia-Eleven hem fet un tutorial molt fàcil de seguir.   Clica aquí i es descarregarà.

06 de novembre 2012

Ràdio Sabastida ha tornat!

EP! Els alumnes de 4t de primària, que participen del Taller de Ràdio, treballen molt fort per aprendre moltes coses de la ràdio i de l'escola.
Us deixem el primer treball de podcast que hem pogut realitzar amb molt d'esforç.
Esperem que us agradi molt i comenteu!
BEATLES  
TALLER DE TEATRE
MAR RUIZ