Pàgines

Aquest bloc va dirigit a totes les famílies que vulguin saber del COR DE MARIA-SABASTIDA.
A les xarxes socials ens pots seguir també amb el hastag #escolacordemariasabastida i #cmsabastida

29 de febrer 2012

PREINSCRIPCIÓ CURS 2012-13

Clica a la Imatge per veure els criteris de prioritat en l'admissió de l'alumnat.


JORNADA DE LA SOLIDARITAT 2012

Aquest any la nostra col·laboració anirà destinada a l’Associació Catalana Propersones amb sordceguesa (APSOCECAT). Alguns dels objectius d’aquesta associació serien identificar les necessitats generals de les persones amb sordceguesa, fomentar estudis, investigacions i campanyes de prevenció, assessorar i orientar a les persones amb sordceguesa i als seus familiars, promoure una formació adient per tractar a aquestes persones, promoure la creació de solucions laborals, ocupacionals i residencials, lluitar pels seus drets davant l’administració i les institucions públiques i privades.

L’objectiu principal d’aquesta jornada és educar en la solidaritat i empatia amb aquelles persones que mostren algun tipus de discapacitat, quines barreres es poden trobar i algunes de les actituds més adequades que podem tenir.

21 de febrer 2012

SANT JORDI 2012


Com ja heu pogut veure aquest any celebrarem el 25è aniversari dels Jocs Florals de l'escola!
Ens agradaria molt que participéssiu en el concurs de punts de llibre que hem organitzat. Així que ajudeu al vostre fill o filla i feu el vostre disseny!!!

Recordeu que ho heu de fer dins l'espai que us hem donat... però si us equivoqueu, us podeu imprimir tantes còpies com vulgueu CLICANT AQUÍ
Ànims i bona sort!!!

03 de febrer 2012

Últimes notíces ONADA DE FRED

Seguint les indicacions del Consorci d'Educació, la nostra escola romandrà oberta mantenint la programació d'activitats habitual.

02 de febrer 2012

ALERTA NEU!!!

Us comuniquem que, de moment i mentre no hi hagi cap ordre explícita de les autoritats educatives, la nostra escola avui realitzarà l’horari habitual. “Protecció civil recomana avançar la tornada a casa si implica mobilitat pel territori”

A partir de les 7 de la tarda el Departament d’Ensenyament donarà informació a través dels mitjans i del web de la previsió per a demà divendres, 3 de febrer.